Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-07T19:36:40+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
   Ipoteza acestui eseu argumentativ o reprezinta rolul si importanta cinematografiei in viata si formarea unui tanar.
  In primul rand, cinematografia are un efect pozitiv asupra intelectualului deoarece dezvolta gandirea, imaginatia si imbogateste vocabularul.
  In al doilea rand, inca de la o varsta frageda, copilul are nevoie de un imbold in ceea ce priveste arta, in cazul nostru cinematografia. Avand in vedere faptul ca in epoca contemporana, unii copii nu sunt invatati sa pretuiasca cultura si arta si devin "prada" calculatorului si internetului.
  In al treilea rand, cinematografia ii poate insufla copilului principii morale si de comportament care ii vor fi de folos pe viitor. In cazul tinerilor care pot fi usor influentati de anturajul neadecvat al zilelor noastre, ideal ar fi sa isi gaseasca ca metoda de vindecare cinematografia. Cu toate acestea, stim ca cinematografia nu mai este aceeasi ca inainte si nu mai este promovata de creatii cu caracter moral.
   In concluzie, avand cele prezentate mai sus, putem spune ca cinematografia poate influenta viata unui tanar.
140 3 140