Redacteaza o compunere de 80-150 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare (reala sau imaginara) petrecuta in timpul unui joc

- sa prezinti pe scurt intamplarea la care ai luat parte/ ai fost martor

- sa-ti exprimi opinia despre semnificatia intamplari;

- sa redactezi un continut adecvat cerintei formulate

- sa respecti limita de spatiu indicata!

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
  • lex
  • Ambiţios
2014-06-19T19:51:03+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Era o zi frumoasa de vara din luna lui cuptor.Afara erau multi copii asa ca m-am hotarat sa ies si eu cu ei.Andrei(sau orice alt nume poti pune) m-a intrebat daca vreau sa ma joc cu ei Prinsea.Am acceptat cu mare placere.In acel moment s-a incins o mare joaca.Andrei era cel care trebuia sa prinda si nu putea asta.Elena (sau orice alt nume) fugea de el si deodata BUF! Elena a cazut! Ea a inceput sa planga in hohote chiar daca nu o durea,dar ea mai mult s-a speriat.In acel moment eu m-am dus la ea acasa si i-am povestit mamei sale intamplarea.Mama sa mi-a dat un leucoplast si i l-am dat Elenei sa si-l puna.Dupa ce si l-a pus ea a si uitat ca a cazut si s-a simtit in continuare fericita alaturi de prietenii ei!

59 4 59