Răspunsuri

2014-06-19T08:33:13+03:00
Persoana care stă întotdeauna lângă mine în banca a doua, rândul de la geam este Diandra sau cum îmi place mie să-i spun Mircică sau Viv.
Totul a început în minunata clasă 1, când mă vedea prea înaltă şi era ferm convinsă că prima ei bătaie de la mine o primeşte.
Cu timpul am devenit prietene,colege de bancă, perioadă de care ne leagă multe amintiri, mai mult amuzante.
Pot spune că este o fire deschisă extrem de influenţabilă care întotdeauna susţine că ştie ce vrea şi ce face dar, de fiecare dată se îndreaptă spre un necunoscut total.
Se enervează repede descărcându-şi nervii urlând la cea mai apropiată persoană, luând-o mai mereu gura pe din-ainte. E încăpăţânată şi orgolioasă şi atunci când işi propune să onţină ceva renunţă la tot,uneori şi prieteni...dar de cele mai multe ori abandonează planul la jumătatea acestuia, fiind un rac nativ.
Îi place să fie în centrul atenţiei prin orice mijloace, visând şi sperând la un ideal perfect.
Se ataşează uşor de persoanele din jur fiind extrem de prietenoasă, incapabilă sa treacă sau să accepte singură situaţii noi, sau despărţirea ce ceva, trebuind-i de fiecare dată o persoana la care să se plângă.
Uneori e atât de enervantă când încearcă să găsească scuze pentru toate faptele altora din trecut care o afectează, mereu trecând peste tot ce s-a întâmplat sau se va întampla ştiind că mereu va ajunge de unde a plecat dar ii plac şi acceptă situaţiile astea.
Uneori intervine unde nu-i „fierbe oala” intenţionat sau nu,mereu pregatită pentru o scuză sau motivare.
E fascinată de profesia de psiholog , aplicând mereu o astfel de atitudine atunci când e ferm convinsă că are dreptate într-un anumit subiect.
Melodia ei preferata e Russian Rulette ascultând-o excesiv fredonând versurile şi visând cu ochii deschişi abandonând realitatea.
În mare , a fost descrisă mai sus, dar niciodată nu poţi şti cum reacţionează...aşa că o descriere mai obiectivă nu cred că se mai încadreaza in personalitatea ei