Scrietimi si mie o compunere in care sa descrie cat de rau imi pare ca ne despartim de domnul profesor compunerea sa fie lunguta ! Va rog eu mult sa ma ajutati maine am premiera si a zis domnul nostru ca trebuie sa scriem o compunere pentru el de sfarsit de an clasa a 4 a marchez cu cel mai bun cel care imi da raspunsul :\

1
Stimate profesor, dragi colegi
Dați-mi voie, vă rog, ca în numele clasei a...4a..să vă împărtășesc ultimele noastre impresii asupra a tot ceea ce am trăit în acești 4 ani de școală. Știm că nu ne vom mai întâlni niciodată cu aceste clipe minunate, dar ne vom aminti întotdeauna de școala noastră, de colegii noștri și de cadrele didactice care ne-au călăuzit drumul.Cum să nu ne amintim de toate năzbâtiile noastre? Cum sa uităm de prima notă rea sau... poate... prima privire mai "specială"
din partea unui coleg sau a unei colege? Cum să uităm de dumneavoastra sau de prima ceartă primită ?Acum știm că dascălii nostri nu ne-au vrut decât binele, acum înțelegem că acești ani au fost frumoși și totuși… acum este un moment de sfârșit și de un nou început, căci o nouă viață ne așteaptă.
Parcă ne este frică… și totuși ne întrebăm: de ce oare? Doar parcă ieri ziceam că abia așteptăm să terminăm clasa a 4.Oare cum va fi de acum înainte? Spre ce meleaguri oare grăbiți alergăm? Acum nu mai e loc decât de amintiri plăcute.
Domnule.... prea scurte sunt rândurile acestea pentru gândurile pe care vrem să vi le împărtășim. Însă vrem din tot sufletul să mulțumim:ca ne ati deschis calea spre tainele învățăturii, ne ati pus creionul în mână și ne ati învățat să scriem și să citim( datorită dumneavoastra se datorează faptul că eu pot citi aceste randuri)
.mergem inainte, folosind ceea ce ne-ati invatat, mergem cu mandrie si cu ambitia de a ajunge departe.va multumim pentru tot ceea ce ne-ati invatat in acesti ani, pentru ca ne-ati sprijinit si pentru ca ne-ati creat un caracter puternic, cu care orice fel de elev s-ar mandri!

Răspunsuri

2014-06-18T17:36:12+03:00
 Dragii mei invatatori ,niste flori au fost si sunt,o sa-i tin mereu in suflet.Ei mi-au luminat viata,m-au dus pe cai bune ale vietii ! Nu imi vine sa cred,parca ieri eram mici scolarei de clasa 1 si acum suntem niste frumosi si mandri copii de (scri clasa ta ) . O vacanta minunata ne asteapta.O sa citim si o sa scriem,profesorii sa ni facem mandrii . Astazi este o serbare.Cu toti o sa ne bucuram.Doamnele/Domnii invatatori,ne lauda si ne felicita pentru evoluarile noastre.Fie ca sunt mici ,fie ca sunt mari ! Cam atat am sa va spun,despre bunii mei profesorii . V-am pupat dragii,invatatori !!!  
                 
sper ca te-am ajutat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!