Răspunsuri

2014-06-18T11:25:01+03:00
O ora jumatate inseamna 5400 de secunde
rezulta ... transformi m pe secunda in km pe sec
si o sa vina 0.015km pe sec
inmultesti cu 5400 de sec
si o sa iti dea ca a parcurs 81 de km
Final : borna 181 km
2014-06-18T11:26:20+03:00
1h si 30 min.=90min=90*60=5400sec
5400*15=81000m
81000m=81km
mobilul se va afla in dreptul bornei: km 181
100+81=181