Răspunsuri

2014-06-18T12:52:41+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
In opinia mea, cunoasterea normelor de conduita civilizata reprezinta o necesitate a omului modern ca exponent al socio-culturalului in vederea unei bune dezvoltari a acestuia.
   In primul rand, este necesar sa cunoastem normele de conduita civilizata deoarece traim in cadrul unei  societati in care comportamentul  civilizat ne reprezinta ca si oameni, O persoana civilizata trebuie sa stie cum sa reactioneze in orice situatie si sa raspunda intr-un mod politicos oricarei provocari.
  In al doilea rand, adoptarea unui comportament conform cu normele de conduita ne ofera o serie de avantaje in actiunile pe care le intreprindem. Astfel, o persoana care se comporta intru-n mod frumos, placut celorlati are mai multe sanse sa obtina ceea ce urmareste, spre exemplu sa se angajeze unde isi doreste.
   In concluzie, cunoasterea normelor de conduita civilizata si punerea lor in aplicare sunt o necesitate in buna evolutie a unei persoane.
83 3 83