Vreau si eu o compunere lunga de 25 de randuri despre copilarie!!
Cat mai repede!!!!!
va rooog !!!

1
Copilăria nu ar fi completă fără primii ani din viața de elev, perioadă în care învățătoarea nostră se străduia din răsputeri să ne educe și să ne formeze, în funcție de aluatul din care eram construiți fiecare. Școala rămâne un capitol special din lumea copilăriei mele, o etapă plină de bucurie și împliniri.
Am scris-o asa deoarece nu mi-a incaput toata. Sper sa iti fi placut.
multumesc mult!! :*
Cand vine vorba de copilarie toti avem emotii sa o povestim. Copilaria este un dar de la care nu trebuie sa ne abatem. Copilaria inseamna viata fara tristete ...cand eram mici ne suparam pe prietenii nostri si dupa 5 minute ne trecea si fericirea era iarasi prezenta copilaria e acel moment in care toate ideile ce-ti vin in cap ,visele pe care le aveam le puneam in practica . Niciodata nu trebuie sa ne grabim sa plecam de la ea pentru ca ea va pleca singura de la noi. Copilaria este miezul vieti
Sper ca a iesit frumos si iti plake ..am vrut sa mai scriu ,dar nu mi-a intrat !L-am facut pe moment si nu a iesit cum trebuia.

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-06-18T00:21:03+03:00
                                                 Copilaria

               Copilaria este ce-a mai frumoasa perioada a vietii.Imi amintesc cu place si acum de anii din gradinita , ani care am avut bucuria de a ma obisnui in colectivitate , 
experienta care m-a ajutat , m-a format ca elev pentru anii ce au urmat.
                 In gradinita am avut bucuria de a avea un program asa cum de altfel toti copii il au.Doamna educatoare a fost un om nascut pentru a forma copii cu multa rabdare , buna buna dispozitie , ne vorbea intotdeauna cu zambetul pe buze.Fiind copii ne certam pentru jucarii dar intotdeauna stia cum sa rezolve ''problemele'' intre noi copii.Ne-a format petru primii pasi in lumea cifrelor ,literelor cu un cuvant ne-a format pentru scoala.
                  Imi aduc aminte cu bucurie si acum de ultima ora deschisa la care erau invitati si parintii si invatatorii de la doua scoli invatatori care in acel an avea clase terminale adica aveau clasa a IV-a.La sfarsitul orei deschise doamna educatoare dupa terminarea evaluarii cunostiintelor noastre a copiilor , ne-a intrebat la care dintre doamnele invatatoare sau la domni invatori am vrea sa-i fim elevi , cu cine am vrea sa invatam in clasa I ?Fiecare dintre copii au raspuns in felul sau iar eu am raspuns ca as vrea sa invat impreuna cu doamna invatatoare care este imbracata in rosu , era superba , tanara  si frumoasa.Am fost intrebat de ce ? Iar raspunsul meu nu a inrazaiat : ''Pentru ca e tanara si frumoasa'' si intradevar la doamna invatatoare imbracata in rosu am fost inscris de parinti dar nu am gresit cu nimic a fost o invatatoare extraordinar de profesionista in tot ce ne-a invatat.Ne-a pregatit cu multa responsabilitate si dragoste un cei patru ani ai scolii primare pentru gimnaziu.Am avut bucuria de a avea si profesori din clasa a V-a oamnei extraordinari de buni oameni nascuti pentru a fi dascali.
                   In toti anii de gradinita si de scoala primara ''cartea'' a fost punctul forte care a fost urmarit atat de doamna educatoare cat si de doamna invatatoare iar mai tarziu la gimnaziu.
                   Imi amintesc cu placere cand veneam de la gradinita dar si din clasele I - IV iarna parintii mei ma trageau cu sania pana in centrul orasului , mergeam pana la brad care era impodobit de sarbatorile de iarna , iar dupa ce faceam o "plimbare" pe sanie ne intorceam acasa bucurosi , ne bateam cu zapada , faceam in curte sau in gradina oameni si omuleti de zapada si ne jucam.
                   Copilaria este ce-a mai frumoasa perioada a vietii de aceea perioada copilariei nu se poate uita de nici un copil.
3 2 3