As avea nevoie va rog de un text argumentativ despre placerea de a calatori.

1
Trebuie intre 15 si 30 de randuri deci eu zic ca da.
ok
apropo citeste si mesajul trimis de mine ;)
care mesaj?
ai sus in bara albastra spre dreapta un plic , apasa pe el ;)

Răspunsuri

2014-06-17T18:12:08+03:00
Din puctul meu de vedere ,  a calatori este o placere , intrucat numai astfel putem sa vedem noi locuri , si sa relationam.
In primul rand, placerea de a calatori vine din setea de cunoastere.Asfel fiecare este dornic sa afle cat mai multe lucruri , variate , despre ceea ce-l inconjoara, iar astfel , noi locuri pe care le poate admira , noi perspective asupra lumii.
In al 2-lea rand, aceste viziuni asupra lumii , re reflecta in plan sentimental , putand descoperi noi idealuri, noi modele demne de urmat.Totodata , ceea ce ne inconjoara este viu si intr-o permanenta miscare, deci si noi, de aici ni se trage setea de a calatori si de a vedea cat mai multe 
In alta ordine de idei, relationarea cu oamenii , in cadrul locurilor unde ne deplasam , constituie iarasi un factor foarte important in structurarea noastra  ca oameni.Modalitatea de a percepe noi lucruri , de a fi de a cord sau nu cu ele , tin tot de socializare.
Pe de alta parte , cum de altfel am afirmat,, a calatori , este o placere ''  de ce? , pai pentru ca nu ne sablona, nu vedem acelasi lucri de zeci si zeci de ori, ne dezvoltam astfel diversitatea , atat in gandire cat si in executie .
Un alt argument ce vine in sprijinul afirmatiei facute, este constituit de interactiune a om natura, bine spus, adica in multe locuri s-a cam pierdut, dar omul va ramane mereu conecta cu natura, de ce ? -pai pentru ca acolo s-a nascut si acolo ii place sa traiasca ;) 
pai asa este logic, dar multi nu o fac, desi uite cam la asta mergeau 15-20 puncte dupa mine ;)
Comentariul a fost şters
:D
Daca se pun note, spune-mi te rog , ca ai luat 10 , ok ;)
Ok:)