Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-17T17:36:40+03:00
75 cm*2=150 cm are de parcurs
15 cm .....1 min
150 cm.....x min
x=150/15=10 min parcurge o data 
3*10=30min timpul in care parcurge de 3 ori
2 3 2
2014-06-17T17:39:28+03:00
D-distanţa
v-viteza
t-timpul

d=2*75
d=150cm
v=15 cm/min

Avem formula v=  \frac{d}{t} , adică t=  \frac{d}{v}
t=  \frac{150}{15}
t=10 minute
10*3= 30 minute
1 1 1