Răspunsuri

2014-06-17T17:17:29+03:00
O inmultesti pe a doua cu 3 si o aduni cu prima, deci:

2a+b-3c=15
a-4b+8c=25  |*3

2a+b-3c=15        +
3a-12b+24c=75 
____________

5a-11b+21c=15+75=90
;)
:)))))
Nu ma cred tare, doar am semnalat ca dai solutii eronate care nu ajuta ci incurca . Pe viitor fii mai atenta!
Si in loc de multe explicatii (cum spune si Sorin) ar fi mai util sa dai solutii corecte nu eronate.
da bn ms eu cred ca nici voi nu sunteti atat de destepti da ma rog nu ma mai judeca atat de mult