Răspunsuri

2014-06-17T16:43:24+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Notam cu x="cu cat este mai mare c decat b", iar b=228, deci:
c=228+x si atunci:
a=228-x, de unde suma este (prin inlocuire):
a+b+c=(228-x)+228+(
228+x) Observam ca, dupa ce desfacem parantezele, x si -x se reduc si ramane suma=3*228=684