Răspunsuri

2014-06-17T00:30:02+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
In opinia mea, scriitorul are un rol foarte important in societatea contemporana acesta fiind un exponent al libertatii de exprimatrea si a procesului de creatie.  
    In primul rand, prin libera exprimare  a ideilor , a sentimentelor si a viziunii acestuia despre viata scriitorul reuseste sa dea nastere unor opere de mare valoare pentru literatura romana , subliniind teme actuale ale societatii contemporane cum ar fi: conditia omului, destinul, universul, natura , evolutia.
  In al doilea rand, exprimandu-se liber un scriitor are un impact mai mare asupra cititorilor sai . Astfel, prin adoptarea unei atitidini deschise, necenzurata, libera scriitorul devine mult mai convingator , perspectiva sa asupra vietii fiind mult mai bine inteleasa.
   In concluzie, menirea scriitorului in societatea contemporana supusa mereu transformarii este aceea de a-si exprima liber propriile convingeri,
119 4 119