Imagineaza-ti ca esti jurnalist la o revista pentru copii .
* Scrie un articul despre o zi petrecuta pe plaja Mamaia .

Va roggg,ajutor,daca nu fac bine tema imi strica media poate ,ajutorr !!!2

Răspunsuri

2014-06-16T16:05:23+03:00
Având în vedere că este un articol dintr-un ziar , vom respecta generalităţile acestui tip de text , unul nonliterar  şi cu un limbaj specific informativ . 
     
     
             
  Vara este deja printre noi , cu influenţe imposibil de resimţit .. în cel mai dorit anotimp al anului  , românii profită la maxim de avantajele ţării noastre , printre care deschiderea la Marea Neagră sau  prezenţa reliefului înalt ..
     Mamaia , cea mai cunoscută staţiune turistică şi-a făcut deja pregătirile , iar adulţii , însoţiţi de copii nu au mai putut rezista tentaţiei , aşadar şi-au făcut timp pentru a ajunge aici ..unde se desfrânează limitele distracţiei , pentru că nimeni nu se poate plictisi pe plajă .... valurile dohoritoare , adierea lină a vântultui , acea frumoasă atmosferă a zilelor soride de vară elimină vacarmul de demult , întroducând un peisaj perfect , care nu are cum să nu satisfacă dorinţele tuturor ..dacă vrei şi tu , să ştii ca nu vei regreta niciodată , ia-ţi părinţii de mână şi hai să te distrezi ! 12 3 12
Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-16T16:09:23+03:00
MAMAIA este cea mai mare si cea mai cunoscuta statiune a rivierei romanesti. Situata in nordul litoralului, Mamaia are o pozitie privilegiata. Statiunea este alipita municipiului Constanta si desparte lacul Siutghiol de Marea Neagra. Destinatia preferata a turistilor pe timp de vara, Mamaia a fost supusa in ultimii ani unui amplu proces de modernizare, capatand un frumos aer occidental. Palmieri, fantani arteziene spectaculoase, evenimente mondene si spectacole de senzatie, restaurante si cluburi luxoase, terase si gradini linistite, zone de promenada, parc acvatic, telegondola si centre de agrement, toate aceste facilitati fac din Mamaia o statiune a bunului-gust, distractiei si relaxarii.
13 4 13
Mulţumirile mele
Mulţumirile mele
Mulţumirile mele
Mulţumirile mele
Mulţumirile mele
Mulţumirile mele
Mulţumirile mele
Mulţumirile mele
marcheaza te rog ca cel mai bun....te rog mult
pot sa marchez la 2 ???
am votat
Comentariul a fost şters