Răspunsuri

2014-06-16T15:40:52+03:00
Pot sa iti dau niste idei: Ar fi numai intuneric ,  iar cand e cu adevarat noapte va fi luna , doar ca aceasta nu straluceste atat de tare precum soarele.Floarea soarelui nu va mai creste. O sa fie ofilita tot timpul. Florile n-ar mai creste, nici brazii. Copiii n-ar mai iesi afara din casa, caci ar fi tot timpul frig. Daca n-ar mai aparea soarele pe cer, ar fi doar luna si n-am mai sti cat e ceasul. Muncitorii nu ar construi decat foarte greu, adica deloc, plantele nu mai cresc .. Cred ca 80 % din oameni ar fi saraci deoarece nu ar mai fi agricultura , tehnologie ...Ar fi foarte ciudat, ar fi doar luna, copacii negri cu frunze uscate si ruginite ca ceva rumen. Nu ar mai fi fericire. Copiii s-ar speria intotdeauna. Natura nu s-ar simti bine, caci florile au nevoie de soare.

In concluzie daca nu ar mai fi soarele nu am mai fi nici noi, oamenii,  parca ar fi ca in iad...

aici nu-s 20 de randuri
e ok
am zis ca ii dau niste idei.. si oricum 20 de randuri de caiet mare vin mult mai multe aici...
da normal ;)
2014-06-16T15:43:22+03:00
Daca soarele nu ar mai fi 

Viata mea nu poate exista fara  soare , ea este soarele .Acest fluturas albastru gingas si plapand, aduce primavara peste intreaga lume, purtand pe aripi lumina.
Intr-o lume in care totul se rezuma la existenta trecatoare , uitam sa pretuim ceva special, care nu poate sa dispara , aceasta este iubirea pentru cel drag.Dar daca soarele n-ar mai fi , eu m-as stinge pe veci.,,A fost acolo cand am vrut, m-a ridicat cand am cazut '', astfel lumea mea este pustie fara ea, un eu dar un eu unic diferit de mine .Soarele este un astru, iar astrii ne lumineaza viata, ne odera energia de care avem nevoie, nici nu putem concepe o viata fara soare dar mite fara un soare al nostru care sa lumineze , cand afara ploua si soarele se ascunde de nori .
Poate ca gandesc altfel, dar asa sunt eu, vad lucrurile altfel ...
Lumea nu poate exista fara soare, si efectiv fara el si eu .Dar ce s-ar intampla daca soarele s-ar stinge pentru o vreme?
Ar reveni el si mai puternic apoi ? Ne v-om putea intelege iar ? ... 

Este mai mult reflexiva, dar o consider mai aparte ;)


:D , ;)
tsorin la tine a fost mai mult poetic
Merci frumos ;)
pai cam asa este cand placi pe cineva ;)
cu placere