Cum pot face opinia despre mesajul unei fabule? Spre exemplu textul Omida si furnica de G. Ranetti? P.S. Nu vreau apartenenta la fabula ci opinie despre mesajul ei.

1
intai citesti ce este o fabula, ce rol are(partea teoretica).apoi citesti cu mare atentie fabula propriu-zisa.si apoi scrii despre mesajul ei.
daca e opinie, trebuie sa scrii ce ai inteles tu din ea, ce transmite
M-ai ajutat... De parca eu nu am citit fabula. Nu intelegeti asta a fost dat la capacitate olimpicilor iar probabilitatea acestui subiect e foarte mare. Si eu stiu sa fac o apartenenta la fabula si pot citi fabula. Nu trebuie sa-mi spuna cineva sa o citesc. Eu am nevoie de un model dupa care sa ma ghidez.

Răspunsuri

2014-06-16T13:08:00+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Incepi prin a spune ca textul citat e o fabula in care prin intermediul unei naratiuni alegorice sunt satirizate defecte omenesti cu scopul de a le indrepta. Modul dominant de expunere.Figura de stil predominanta (personificarea). Personajele si ce fel de oameni intruchipeaza. Titlul.Morala si intamplarea propriu-zisa! Comentezi putin asupra celor mentionate . Succes!
10 4 10
E o apartenenta tot ce imi spuneti
EU zic sa te legi de mesajul satiric trenamos si de titlu.
Ori apartenenta ori mesajul textutului e aceeasi situatie! Mergi pe aceleasi repere!