Răspunsuri

2014-02-07T00:05:10+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Liniste...sentimentul ce-mi acopera cu un voal fin sufletul pur de copil,sentimentul ce il traiesc alaturi de familie  in atmosfera redata de casa mea.Aceasta este alcatuita din  6 camere incapatoare cu peretii albi ca aripile unui inger si decorati cu o multitudine de tablouri,3 bai,o bucatarie si o camera de zi.Insa,dintre toate cele prezentate,confortul maxim il regasesc in camera mea care este total diferita de restul.Aceasta este vopsita in culoarea albastrului ca cerul si este decorata cu o multitudine de elemente abstracte.Intr-un colt se afla un pat mic si in altul un birou pe care este asezat calculatorul iar in partea dreapta,pe o comoda,televizorul.
     In casa mea ma simt nemaipomenit,caci acela este locul unde ma pot exterioriza,locul unde pot sta singur cu gandurile mele sau aspira catre viitor.Oare ma aflu printre stele?
3 4 3