Imagineaza-ti ca esti proprietarul unei cabane.
Scrie o reclama prin care sa ii atragi pe turisti.
Trebuie sa prezentati in reclama frumusetea zonei turistice, calitatea serviciilor oferite de cabana !♥
VA ROG MULT AJUTATI-MA !!
MULTUMESC

2
Va rog e urgent !!
Haideti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va ROG!!!
Va invitam la frumoasa cabana Alba Iulia unde veti avea parte de servici minunate.Un loc de joaca pentru copii si un loc de relaxare pentru adulti ! 2-3 camere o baie si o bucatarie,la parter veti gasi un jacuzi , un bar si pentru adolescenti un club de noapte ! Va asteptam !

Răspunsuri

2014-06-15T11:23:26+03:00
Vreti o excursie de neuitat intr-o zona inconjurata de munti si ape curgatoare?/ atunci va asteptam in ardeal la 60 de km de Alba Iulia intr-o regiune numita Zlatna. cabana are 2 camere, o baiesi o bucatarie. Este inconjurata de munti impadurti si la cativametri este un parau cu apa cristalina> langa cabana mai gasiti si un leagan rustic si un gratar din caramida .....si ce nu stiati ca prerul inchiriarii cabanei pe noapte porneste de la 50 ron! alegeti ce e mai bun! V a asteptam la cabana ZORI DE ZI. Pentru mai multe informatii sunati la nr de telefon 0767140985
17 4 17
2014-06-15T17:34:47+03:00
Atentie tuturor!!!!!
Va prezint cabana mea. Este asezata pe frumosii munti Apuseni langa un frumos izvor,iar privelistea este minunata. Cabana noastra este din lemn, are: patru camere, bucataria, doua bai, sufrageria si frumoasa terasa.
Totul la pretul de (pune ce pret vrei tu, daca vrei). Va asteptam cu drag!!!!
12 3 12