Răspunsuri

2014-06-14T11:36:50+03:00
CEA MAI FRUMOASA ZI DE VARA
ASTAZI ESTE DUMINICA SI NE PLICTISIM ACASA ,DAR INAFARA DE ASTA NE E FOARTE CALD .DING-DONG! SUNA CINEVA LA SONERIE SUNT ANA, MARIA,VLAD SI ANGELA .AU VENIT SAMI SPUNA DACA VREAU SA VIN CU EI LA UN RAU,DAR PROBLEMA ERA CA RAUL ESTE LA 4 KILOMETRI DEPARTARE SI  PARINTII NU ERAU ACASA PT A LE CERE VOIE.DAR NU A MAI CONTAT AM PLECAT IMEDIAT DUPA 2 ORE DE MERS AM AJUNS IN SFARSIT ERAM EXTENUATI DAR  AM INTRAT CU TOTII IN RAU PT O BALACEALA.DUPA CATEVA ORE DE BALACEALA AM PLECAT ACSA .PARINTII NU NEAU PEDEPSIT PT CA AM PLECAT FARA A LE CERE VOIE  BA CHIAR NEU LASAT SA MERGEM SI MAINE.NU AM FACUT PREA MULTE LUCRURI AZI DAR POT SPUNE CA A FOST CEA MAI FRUMOASA ZI DE VARA!
18 3 18
2014-06-14T11:41:55+03:00
                                           Cea mai frumoasa zi

Cea mai frumoasa zi a mea a fost anul trecut intr-o zi de vara , in care eram eu si prieteni mei.
Era o temperatura de 25 C si eu si prieteni mei ne-am decis sa cautam comori.Am cautat noi aproximativ 30 minute pana cand sapand intr-un loc am gasit o cutie din fier .Cutia din fier avea lacat asa ca am scos cutia .
Ne-am chinuit noi sa deschidem cutia dar fara folos.Un amic de al meu a vazut inscriptionat pe cutie 1500.Apoi ne-am decis sa mergem la un specialist in comori antice.
Dupa ce am ajuns , specialistul a analizat cutia si apoi a deschis-o, in cutie erau bijuteri foarte vechi.Specialistul a spus ca bijuteriile sunt foarte valoroase.Noi ne-am decis sa dam bijuteriile unui muzeu.Dupa ce am predat bijuteriile muzeului am primit niste dimplome si medali in care scria ca cel mai bun cautatori de comori suntem noi.
Asa sa terminiat cea mai frumoasa zi din viata mea.
18 4 18
nu sti sa faci o amarata de compunere care iti ia o jumatate de ora pe bune sa fim seriosi si eu trec a cincea si stiu sa fac o compunere de 10 pajini mai gandestete la compunere
scuze nu am vrut era pentru altcineva ca are tot asa nevoie de o compunere si ma enervat fata aceea si tiam dat tie din greseala raspunsul scz di nou
de obicei nu v asa
nu-i nimic