Răspunsuri

2014-06-13T08:53:04+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
3/4 h= 3/4 din 60= 3 * 15= 45 min

330+45=375min

a)81851 sec= 1364 min 11sec=  20h 44 min 11 sec

b)15300sec= 255 min= 4h 15min

2014-06-13T08:54:47+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
330 + 3*60/4 = 330 + 3*15 = 375min

a) 81851s
81851/60 = 1364.1833333333333333333333333333
1364*60 = 81840
81851 - 81840 = 11
81851s = 1364m + 11s
1364/60 = 22.733333333333333333333333333333
22*60 = 1320
1364 - 1320 = 44
81851s = 22h + 44min + 11s
81851s = 22:44:11

b)15300s
15300/3600 = 153/36 = 4.25
4*3600 = 14400
15300-14400 = 900
900/60 = 90/6 = 15
15300s = 4h si 15s
15300s = 04:15:00