Răspunsuri

2014-06-13T21:54:41+03:00
4 capre ........2 vitei .....40 kg   (1)
8 capre........4 vitei........2*40=80 kg (de 2 ori mai mult)
3 capre........4 vitei..........50 kg
scazand cele 2 rezulta ca 5 capre consuma 80-50=30 kg⇒ 1 capra.......30:5=6 kg
4 capre.......4*6=24 kg ⇒ din (1) 2 vitei ....40-24=16 kg ⇒ 1 vitel...8 kg