Răspunsuri

2014-06-12T19:03:01+03:00
A=1
-b/2a=3⇒-b=3*2a⇒-b=3*2⇒b=-6
f(3)=1⇒9a+3b+c=1⇒c=1-9a-3b⇒c=1-9+18⇒c=10
⇒f(x)=x²-6x+10


vezi ca prima oara am gresit acum e corect
unde e corect ???
x patrat - 6x+10 e corect am editat eu raspunsul
ahm ,mu tumesc frumos :*
2014-06-12T19:04:12+03:00
V(-b supra 2a si - delta supra 4a) deci -b supra 4a= -b supra2 = 3=> b=-6 -delta supra4 a= 1=> - delta supra 4=1=> delta =4 cum delta e b patrat -4ac=> 36-4c=4 => c=8
Functia devine xpatrat -6x+8
Mersiii frumos !! "*sigur e corect?