Răspunsuri

2014-06-12T08:58:11+03:00
19,45-17,00=2,45    doua ore si 45 minute
1 5 1
Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-12T09:00:27+03:00
19 ore 45 min-17 ore= 2 ore si 45 min
2 ore=60x2=120 min
120+45=165 minute
1 5 1