Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-11T23:30:19+03:00
Este bine cunoscut faptul ca prin ras si voie buna poti face o persoana trista sa devina vesela alungandu-i gandurile care au intristat-o din minte pentru a face loc unor ganduri noi.
Din punctul meu de vedere rasul este contagios si chiar daca nu reusesti sa intelegi veselia unei persoane manifestata printr-un ras puternic ,totusi iti inveseleste si tie ziua si iti da dorinta de a o avea si tu acea veselie.
In primul rand rasul prelungeste viata , in 2010 a fost elaborat un experiment in cadrul caruia au avut nevoie de mult timp si de un numar mare de persoane ,pentru a descoperi ca persoanele vesele traiesc mai mult decat toate celelalte categori de persoane, deoarece rasul  iti da dorinta de viata  si ganduri pozitive imbunatatindu-ti sanatatea prin efectul Placebo.
In al doilea rand majoritatea amintirilor noastre sunt cele distractive si pentru a avea clipe memorabile trebuie sa fii vesel,Charlie Chaplin un mare actor al secolului XX spunea:" o zi in care nu ai ras este o zi pierduta".
Iar in al treilea rand pentru a zambi sau pentru a rade folosesti mai putini muschi ai fetei decat daca stai incruntat prin urmare economisesti energie si eviti aparitia ridurilor .
Dupa cum am vazut rasul, ne imbunatateste sanatatea, prelungindu-ne viata,ne ajuta sa avem amintiri frumoase si ne scapa de riduri ,stiind aceste lucruri ce motive am mai avea sa nu radem?
P.S> imi cer scuze pentru posibilile greseli gramaticale, greseli de exprimare si semne de punctuatie lipsa sper sa-ti foloseasca:)  
 
daca primesti nota pe el sau vreo criitica de orice fel la adresa lui sa ma anunti :)
daa ms mult