Matei a cules din vie 15 ciorchini de struguri , iar mama lui cu 5 mai mult ca el .Daca au mancat 4 pe drum ,cu cati ciorchini au ajuns ei acasa ?Rezolva printr-un exercitiu . Ana are 10 timbre cu animale , 17 timbre cu flori si unul cu pasari .Cate timbre ii mai trebuie sa faca 30 ? Rezolva printr-un singur exercitiu . nu uitati ca este de CLASA 1 FACETO CA SO POT INTELEGE

2

Răspunsuri

2014-06-11T21:41:55+03:00
(15+15+4)-4=34-4=30
30-(10+17+1)=30-28=2
Sper ca te-am ajutat!
2014-06-11T21:51:36+03:00
15+5=20(coichini a cules mama sa)
15+20=35(ciorchini au in total mama si fiul)
35-4=31(ciochini au ramas)
2)10+17+1==28(timbe are Ana)
30-28=2(timbe ii mai trebuie pana la 30)