O maoua zi sina aparcurs :
a) an prima zi,450 km si 800 dam.
b)a doua zi ,cat an prima zi si anca 270 km si 600 m.
c)a treia zi ,jumatate din cat a mers a doua zi.
CATI hectometri a parcurs masina an fiecare zi ?
va rog uitativa la ea

2
scuze o masina a parcurs
:)))) grea chineza
o alta metoda de calcul mai simpla nu stii
este ceva in neregula? am transformat totul in km, iar la sfarsit in hm

Răspunsuri

2014-06-11T18:46:44+03:00
A) 450+8=458 km
b)458+270+0.6=728.6 km
c) 728.6:2= 364.3

Total 458+728.6+364.3=1550.9 km =155509 hm




  • Utilizator Brainly
2014-06-11T18:53:55+03:00
A) 800 dam = ? km
800=80 hm =8 km
450 km + 8 km =458km
b) 600m = ? km
600 = 60 dam = 6 hm = 0.6 km
458km+270km+0.6km=728.6km
c) 728.6km : 2 =364.3 km
Hectometri : a ) 458 km =4580 hm
b)728.6km=7286 hm
c) 364.3 km = 3643 hm