Răspunsuri

2014-06-11T18:52:52+03:00
A+b+c totul pe 3; a=22,5 +b; c=2a; il inlocuiesti pe "a" si pe "b" => 22,5+b+b+2(22,5+b) totul pe 3=134,5=> 22,5 +2b+45+2b totul pe 3=134,5=> 67,5+4b totul pe 3=134,5=> 67,5 + 4b =134,5•3=> 67,5+4b=403,5=> 4b=336=> b=84=> a=22,5+84=106,5 si c=2•106,5=213
Poti sa.l scri sa fie fara fractie ? Te rogggg multtt. :D
Ookkk... deci dupa ce scriem ipoteza si il inlocuim pe "a" si "b" (voi elimina fractia) avem asa : 22,5+b+b+2(22,5+b)=134,5•3=>22,5+2b+45+2b=403,5=>67,5+4b=403,5=> 4b=336=> b=84 => a=22,5+84=106,5 si c=106,5•2=213
Mersiiiiii multtttt !! :*