Răspunsuri

2014-06-11T17:03:59+03:00
Poti spune de la "The croods". Era in epoca de piatra dar totusi foarte destepti si inventivi. Deci nu conteaza cat de bogat sau de sarac esti, cat de destept conteaza pentru a ajunge un om important.
The croods
 este o comedie animată, de acțiune, plasată cândva la începutul lumii, într-o eră abia decoperită, numită Croodacius. În acele vremuri Mama Natură încă experimenta cu flora și fauna, iar toate creaturile și plantele pe care le știm acum nu existau încă. Grug, personajul lui Nicolas Cage e un familist, căsătorit cu Ugga (Catherine Kenner) și tatăl lui Eep (Emma Stone). Se întâmplă ceva și Grug trebuie să găsească o nouă locuință pentru el și familia sa. Pe drum dau peste Guy, un nomad, care are cu totul alte concept de viață. Grug și Guy nu pot să fie de accord asupra a mai nimic, însă ceva tot ajung să aibă în comun, fiindcă Eep se îndrăgostește de nomadul cel nonconformist.
2( continuare) --> El lupta langa grupul sau, isi pierde tatal si indura toate chinurile la care este supus si reuseste sa scape cu greu.
M-a impresionat dragostea de tata si sot dar nu in ultimul rand puterea cu care a stat si a vazut cum capul tatalui sau este taiat, si el nu putea face nimic, a luptat cu toate puterile pentru a scapa din mainile barbarilor si a reusit sa se intoarca la copil si sotie.
GATA .. . . sper ca team ajutat :**
multumesc :*
nu ai ptr. ce . .. . :**
:) :*