Răspunsuri

2014-06-11T16:33:40+03:00
Dati-mi voie , va rog , ca in numele clase a V|||-a sa va impartasesc ultimele noastre impresii asupra tot ceea ce am trait in acesti 4 ani de scoala. Stim ca nu ne vom mai intalni niciodata cu aceste clipe minunate , dar ne vom aminti intotdeauna de scoala noastra , de colegi nostri , de cadrele didactite care ne-au calauzit drumul . Una din prezentele deosebite  , care ne-au marcat si luminat drumul copilariei si care ne-a aratat calea spre maturizare sunteti dumneavoastra , doamna profesoara ( spui numele lui/ei) . 
Ati avut suficienta sinceritate si tarie sufleteasca pentru a ne tine pe drumul cel bun  , lucru foare dificil ,tinand cont de zburdaniciile noastre , mai mult sau mai putin amuzante , ati avut grija si intelegere , umor si caldura sufleteasca . 
SPER CA BUCURIA CLIPELOR TRAITE IMPREUNA SI TRISTETEA EFEMRA A DESPARTIRII , SA NE RAMANA TUTUROR IN SUFLET .. ! 
8 2 8
2014-06-11T16:38:11+03:00
Astăzi este o zi importantă. De ce? Fiindcă astăzi este ziua în care transformăm trecutul într-o amintire şi vorbim despre viitor. Dar nu încă, deoarece tot acum este ziua în care putem vorbi despre trecut pentru ultima dată.  Cine nu-şi mai aminteşte de prima zi de şcoală. Prima zi în care am păşit pe poarta acestei şcoli analizându-i fiecare detaliu. Unii erau mai supăraţi, cum era şi cazul meu, aruncând priviri fulgerătoare către părinţi, alţii dornici să înceapă o nouă etapă a vieţii. Ne aşezasem lângă doamna învăţătoare şi ascultam uşor speriaţi şi tresărind din când în când discursul motivaţional al domnului director.  Apoi păşeam timizi pe treptele acestui lăcaş de învăţături şi ne aşezam în bănci privind cu stoicism către abecedar şi către manualul de matematică, căci vai ce mai probleme avea să ne facă manualul de matematică mai târziu. Ei bine, intram pentru prima dată într-o sală de clasă, clasă care, din păcate, anul acesta nu ne-a mai deservit, dar în pereţii acelei clase, cu siguranţă sunt gravate toate amintirile noastre din 7 ani de zile. Acolo s-au legat primele prietenii, acolo am luat primul FB şi, tot acolo, Daniel şi-a spart pentru prima dată capul. Amintirile sunt diverse, şi frumoase, şi urâte, dar sunt ale noastre, ale clasei 8A.
    Una dintre persoanele căreia trebuie să-i multumim este doamna învăţătoare. Eu unul îi mulţumesc pentru că mi-a deschis orizonturile şi m-a făcut să privesc dincolo de posibil, să privesc lucrurile dincolo de aspectul lor monoton şi să încep să fac imposibilul, să ma depăşesc pe mine. Toate acestea pentru a ajunge în timp să tind către perfecţiune
Lacrimile care acum şiroiesc fierbinţi înăuntrul meu de durerea despărţirii sunt şi ale mele, şi ale doamnei diriginte, şi, probabil că şi ale colegilor mei, dar şi pentru ei. Probabil că nu puteam face parte dintr-o clasă mai bună. Sunt mândru că am fost...de fapt, sunt mândru că sunt elev al clasei 8A şi că voi aţi fost colegii mei.