Răspunsuri

2014-06-11T16:12:51+03:00
                                                         Draga parinti ...

                      Vreau sa va anunt  ca ma  ajuns cu  bine in  Spania !
               La aeroport am  fost intampinata de  matusa  MARIANA  .Dansa m-a  dus la  locul unde  urmeaza   sa locuiesc .  Este   o  casa minunata , mare  , spatioasa  si  era in  stil   Turcesc  !

               Matusa m-a  ajutat sa-mi  asej  lucrurile  apoi  a  plecat  acas !  Dimineata  urmeaza  la  ea    !

                   Abia astept sa ne reintalnim !  Imi  este  foarte dor de voi toti !!!

                                                               CU DRAG (aici pui numele tau )

             sper ca ti-am  fost de ajutor !!!!!!


                                  
1 5 1
2014-06-11T17:48:33+03:00
Draga mama si tata,
Ma simt foarte bine aici! Sper ca si voua acasa, lui Karl, Peter, Hans, Annemarie, Karin si Andreas.
Spune-le lui Karl si Peter ca in armata este minunat si sa se inroleze si ei neaparat, inainte sa se ocupe toate locurile.
La inceput mi-a fost mai greu, fiindca trebuia sa stau in pat pana la ora 6, dar m-am obisnuit. Mai spune-le lui Karl si Peter ca nu trebuie sa-si faca decat lor patul si inca cateva fleacuri inainte de micul dejun. Nu tu munca in grajd, hranit de animale, taiat lemne, facut focul…
Micul dejun este mai ciudat: sunt tot felul de sucuri, chifle, dulceata, müsli, dar nici un cartof, carne, sunca, carnati si varza asa cum mancam noi acasa. Dar poti sa le mananci portia unor oraseni care beau doar cafea.
Nu ma mira ca orasenii nu pot merge asa repede si departe. Dupa un mars de cateva ore, au basici la picioare si se intorc in unitate cu camionul. Si nu au mers decat cum ar fi la noi de acasa la posta. Peisajul este frumos, dar din pacate foarte plat.
Acum or sa rada Karl si Peter: am primit laude pentru tragere la tinta! Nici nu stiu de ce. Cercul negru din centru este mult mai mare decat un cap de soarece si nici macar nu se misca. Si nici nu trage inapoi ca fratii Huber de peste deal… Unde mai pui ca trebuie sa te intinzi comod pe o saltea si sa astepti pana trag si ceilalti (o vesnicie…)