Răspunsuri

2014-06-11T14:49:22+03:00
   Ziua de 1 iunie este o zi speciala pentru toti copii.Unii primesc cadouri iar alti primesc cuvintele magice si sincere: La multi ani!
Aceasta zi nu inseamna cadouri pentru copii sau surprise.Este doar o zi speciala in care toti copii se bucura de ea, merg in parc cu prietenii,la un gratar cu familia.
1 IUNIE  prima zi din CIRESAR ,granita dintre primavara si vara, cea mai frumoasa zi din calendarul anului  apar  miresma florilor si fructele coapte, gazda de soare si lumina a fost declarata ZIUA COPILULUI.Sorele are mai multa putere , reuseste sa strabata perdeaua groasa de norii,
De Ziua Copilului fiecare copil este liber să facă ce vrea el. Poate să zboare, să cânte pe un nor, să danseze cu stropii de ploaie, să își transforme casa în una de ciocolată cu alune...... orice vrea el.COPILUL ne incanta si fascineaza prin farmecul si prospetimea, prin inocenta, candoarea, dorinta si capacitatea de a explora si crea prin naturaletea si firescul comportamentului sau. EL, ne schimba viziunea asupra lumii, ne poarta in lumea basmului, povestilor, legendei, in LUMEA COPILARIEI!
COPILUL este triumful vietii, al ratiunii si dragostei pure dintre doua fiinte iubitoare.
COPILARIA este un adevarat mit al reinnoirii, este cea mai frumoasa etapa a vietii omului pe pamant.
3 2 3