Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-11T09:09:35+03:00
A)372:60=6,2 h
9000:3600=2,5 h
3x24=72h
0,4x24=9,6 h

b)1,5 x12=18 luni

c)3,75x60=225 sec

d)2x24=48 sec(o ia ceasul inainte intr-zi)
 48x3=144 sec(o ia ceasul inainte in 3 zile)
5 5 5
2014-06-11T09:13:03+03:00
A) 372min : 60 = 6 ore si 20 de minute
   
    9000s : 60 = 150min
    150min : 60 = 2 ore si 30 de minute
 
     3zile = 24ore x 3 = 72 ore
 
     0,4zile = 6ore

b) 1,5 ani = 18 luni

c) 3,75min = 3,75 x 60 sec = (180s + 45s) x 60 sec = 13500sec

d) 3zile = 72 ore
    72 x 2 = 144
    Ceasul o i-a inainte cu 144 secunde in 3 zile

1 5 1