O traducere, va rog :)
Secondly, you also need a 'workmate'. This friend helps you with your schoolwork or your career, He or she advises you and discusses your progress. If you have a friend like this, you're in luck. This is someone who will help push you, support you and encourage you to do your best. It's a good idea to find someone who is at a similar life stage or a bit older. But don't choose someone who is too competitive. You need someone self-confident and generous for this kind of friend.
Thirdly, one kind of friend who is fun to have is the 'hobby sharer'. This is someone who you have absolutely nothing in common with, except that at the moment you share the same interest or hobby. If you start a new hobby, like going to the gym, it is much more motivating to have someone to go with. This friendship could collapse aat any time but is very nice while it lasts. The great thing about things with different 'hobby sharer' friends. He or she can help you move on to a new stage in your life.

2

Răspunsuri

2014-02-05T17:56:07+02:00
Poftim, sper sa-ti fi fost de ajutor!
În al doilea rând, aveți nevoie, de asemenea, un "workmate". Acest prieten vă ajută cu temele sau cariera ta, el sau ea vă sfătuiește și discută progresul. Dacă aveți un prieten ca aceasta, sunteți în noroc. Acest lucru este cineva care vă va ajuta să împinge, tu să sprijine și să vă încurajez să faceți cel mai bun. Este o idee bună de a găsi pe cineva care este într-un stadiu de viață similară sau un pic mai mari. Dar nu alege pe cineva care este prea competitiv. Ai nevoie de cineva încredere în sine și generoasă pentru acest tip de prieten. În al treilea rând, un fel de prieten care este distractiv de a avea este "părtaș hobby". Acest lucru este cineva care te-au absolut nimic în comun cu, cu excepția faptului că în momentul în care au același interes sau hobby. Dacă începeți un nou hobby, ca merg la sala de sport, este mult mai motivant de a avea pe cineva pentru a merge cu. Această prietenie ar putea prăbuși AAT orice moment, dar este foarte frumos în timp ce dureaza. Cea mai mare lucru despre lucruri diferite, cu prietenii "hobby părtaș". El sau ea vă poate ajuta să trece la o nouă etapă în viața ta.
2014-02-05T18:08:42+02:00
In al doilea rand ai de asemenea nevoie de un partener de studiu.Acest prieten the ajuta cu munca scolara sau cu cariera el sau ea te aproba si discuta progresul tau.Daca ai un prieten ca acesta esti norocos.Acesta este o persoana care o sa te ajute o sa te sustina si o sa te incurajeze sa dai tot ce e mai bun.Este o idee buna sa gasesti pe cineva care este la acelasi nivel in viata sau un pic mai in varsta.Dar nu alege pe cineva care este prea competitiv.Iti trebuie cineva confident si generos pentru acest gen de prieten.
In al treilea rand tipul de prieten pe care e amuzant sa il ai este cel cu care imparti un hobby.Acesta este o persoana cu care nu ai absoult nimic in comun exceptand faptul ca in acel moment impartiti acelasi interes sau hobby.Daca incepi un nou hobby ca mersul la sala de gimnastica este mult mai motivant  sa ai pe cineva cu care sa mergi.Aceasta prietenie poate esua in orice moment dar este foarte draguta atata timp cat dureaza.Cel mai bun lucru despre   lucrurile cu diferiti impartitori de hobby ca prieteni este ca ea sau el te pot ajuta sa treci la un nou  nivel din viata ta
1 4 1