Răspunsuri

2014-06-10T19:01:17+03:00
Elena este prietena mea cea mai buna. Ea ma ajuta de fiecare data la nevoie! Ea are ochii verzi. Parul ei este de culoare roscata. Elena este de varsta de 11 ani. Vara este anotimpul in  care ea s-a nascut. La scoala ia note foarte mari. Ei ii plac toate materiile. Animalul preferat al ei este catelul , deoarece acasa are unul. Acesta a fost portretul prietenei mele, Elena. .
2014-06-10T19:05:18+03:00
Ma gandesc la prietena cea mai buna a mea. Ea este frumoasa si comportamentul ei ma incalzeste.Este o fire timida, buna la suflet cu cei din jur si foarte atenta la preferintele colegilor si prietenilor ei.
Ea se numeste Maria si are parul blond, ochii albastri, fata longitudinala si mereu are fata palida. Ne mai ciondanim noi,dar mereu ne impacam repede si nu ne mai certam timp de o luna sau trei luni.
Ea este cea mai buna din clasa si mereu ma ajuta la teme si in clasa cateodata.Noi suntem bune prietene deaoarece ne ajutam una cu cealalta.
 Deci ea este ca si o sora pentru mine si daca ar aparea o fata noua care sa-mi spuna sa o las pe prietena mea pentu ca sa o aleg pe ea m-as supara si as sta toata ziua cu Maria.