Buna,am nevoie de ajutor la un proiect,cine doreste sa ma ajute?

1
hmm..e un proiect in powerpoint...nu reusec nici cum sa pun muzica,sa se auda pe prezentare fara intrerupere
powerpointu' il ai in limba romana sau in engleza?
engleza
un E-mail pe [email protected] te ajut eu...
ok mersi :*

Răspunsuri

2014-02-05T16:58:12+02:00
O sa descriu mai jos pasii pt a realiza o prezentare powerpoint, cu muzica in fundal…1. Dati click in diapozitivul din care doriti inserarea sunetului.2. Din Meniul Insert->Movies and Sounds, alegem optiunea Sound from File…3. Faceţi clic pe fişierul de sunet pe care doriţi să il utilizaţi, apoi faceţi clic pe OK.4. În caseta de dialog care apare, faceţi clic pe YES pentru a reda sunetul în mod automat.
5. Faceţi clic dreapta pe sunet, care acum apare pe diapozitive, apoi faceţi clic pe Custom Animation (Animaţie particularizată) sau din meniul Slide Show, aceeasi optiune, Custom Animation…pentru afisarea panoului CUSTOM Animation.
6. În panoul de activitate Custom Animation (Animaţie particularizată), faceţi clic dreapta pe fişier media de pe listă, faceţi clic pe Effect Options, apoi faceţi clic pe tabul Effect.
7. In sectiunea STOP Playing, selectati optiunea dorita, cea mai potrivita ar fi un numar de slideuri egal cu nr de slideuri ale prezentarii, in optiunea After … slides, apoi confirmati modificarile, cu OK.OBS. Tot aici ar fi utila alegerea optiunii Start with previous din meniul contextual (click dreapta) al sunetului din panoul Custom Animation….
8. Alegerea optiunii Edit Sound object… din meniul EDIT sau din meniul contextul al pictograme ide sunet (click dreapta) si bifarea cealor 2 optiuni: Loop until stopped si Hide sound icon....pentru a ascunde pictograma de sunet…
nu merge am facut..te pricepi?...adica daca vrei sa`ti dau adresa si sa`mi arati te roooog :3 :*