×

Primeşte ajutor gratuit la teme

De ce să foloseşti Brainly?

  • întreabă ce nu ştii să faci din temă
  • primeşti răspunsuri explicate
  • caută răspunsuri similare

Realizeaza o compunere de 7-12 randuri in care sa-ti prezinti opinia ta despre necesitatea practicarii unui sport de catre elevi.(De preferinta football)

2
opinia mea despre necesitatea practicarii unui sport de catre elevi este aceea ca acei copiii talentati sau mai putin talentati au vointa de a practica un sport ar trebui lasati deoarece pe baza aceasta isi creaza viitorul ,
asta este raspunsul meu sper sati fie de folos

Răspunsuri

2014-02-05T16:41:00+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Dupa parerea mea practicarea  unui sport de catre elevi este o modalitate de ati ocupa timpul liber cu o activitate care te ajuta sa te dezvolti sanatos dar si sa iti formezi o masa musculara.In primul rand football-ul  de exemplu te ajuta sa iti dezvolti musculatura picioarelor dar de asemenea iti poate dezvolta precizia deoarece la football ai nevoie de precizie ca sa poti da un gol echipei adverse.Inal doilea rand football-ul este un sport apreciat si indicat copiilor din ziua de astazi deoarece este un mod eficient in care poti sa te relaxezi dar in care deasemenea poti si sa iti intaresti musculatura.In concluzie practicarea unui sport de catre elevi poate influenta benefic organismul acestora oferindu-i forta.

27 4 27
2014-02-05T17:04:12+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Din punctul meu de vedere, sportul reprezinta activitate fizică a cărei practică presupune un antrenament metodic, respectarea anumitor reguli și a unei anumite discipline, având la bază elementul competitiv și urmărind obținerea de performanțe; fiecare dintre formele particulare, reglementate ale acestei activități.
Prin practicarea unui sport încă din copilărie, ne asigurăm de existenţa unei forme fizică, de pe urma căreia avem de câştigat în orice activitate pe care am face-o. Indiferent dacă învăţăm, ne jucăm sau facem diverse treburi casnice, prin forma fizică ne asigurăm o rezistenţă ridicată, adică posibilitatea de a efectua acea activitate pe o perioadă mai lungă de timp. 
Împreună cu capacitatea de a rezista cu uşurinţă activităţilor zilnice, practicarea unui sport atrage după sine şi o dezvoltare armonioasă a corpului. Prin practicarea unui sport, organismul este ferit de extreme precum: slăbirea disgraţioasă a trupului sau obezitatea. Odată cu această modelare echilibrată a corpului, ne vom învăţa organismul cu un regim alimentar sănătos. Aceste aspecte au şi o influenţă directă asupra sănătăţii noastre fizice şi ne permit să ne ferim mai uşor de diverse boli.
Deoarece astăzi, o mare parte din viaţa noastră de copii ne-o petrecem în faţa ecranului unui computer sau în faţa televizorului, practicarea sportul devine un factor de echilibru pentru noi. Totodată sportul este şi un bun motiv de a petrece timp în afara casei, în natură, departe de radiaţiile emise de diversele dispozitive electronice de care suntem încojuraţi în fiecare moment.
28 4 28
Creierul
  • Creierul
  • Ajutor
Nu eşti sigur că răspunsul este corect?
Învaţă mai mult cu Brainly!
Ai probleme cu tema de casă?
Cere ajutor gratuit!
  • 80% dintre întrebări primesc răspunsul în decurs de 10 minute
  • Noi nu doar răspundem, ci şi explicăm
  • Calitatea este asigurată de experţii noştri