Răspunsuri

2014-06-10T15:30:57+03:00
103+87=190(caiete s-au vandut a doua zi)
103+190=293(caiete s-au vandut a 3 a zi)
624-(103+190+293)=624-586=38(caiete nevandute)
1 5 1
2014-06-10T15:31:23+03:00