Răspunsuri

2014-06-10T14:38:02+03:00
34:7=4,8  deci 4 buchete a facut Cornel
27:7=3.8 deci 3 buchete a facut Ana

pentru 5 buchete de ghiocei sunt necesari 5*7=35 ghiocei
35-34=1 ghiocel are nevoie Cornel
35-27=8 ghiocei are nevoie Ana
2014-06-10T15:13:48+03:00
A) Cornel a facut 4 buchete iar Ana 3 buchete a cate 7 ghiocei
b) Pentru a face cate 5 buchete fiecare Cornel mai trebuie sa culeaga 1 ghiocel:
 5x7=35,
 35-34=1 1 ghiocel
iar Ana
35-27=8
 8 ghicei