sper ca raspunsul sa fie pe masura asteptarilor
da .. este , mersi .
Deci nu toti dinozaurii au murit in urma impactului, decat cei apropiati de zona respectiva. Recent au fost descoperite foarte multe oua cu pui de dinozauri, in stare fosila binenteles iar acest lucru a dus la teoria ca coaja oului a devenit foarte tare datorita noii alimentatii iar puii nu au mai putut ecloza sufocandu-se in interiorul oului. Deci ceilalti dinozauri au disparut deoarece nu s-au mai putut inmulti.
Disparția dinozaurilor se pare că a fost cauzată de un meteorit de mărimea unui orășel, care s-a ciocnit cu Pământul acum aproximativ 65 milioane de ani. Când meteoritul a lovit planeta, aceasta a fost acoperită de un nor uriaș de praf care a blocat lumina soarelui și astfel, a fost frig și întuneric timp de câteva luni. Odată cu dispariția plantelor au murit și dinozaurii ierbivori, iar datorită acestui fapt dinozaurii carnivori au murit și ei, rămânând fără hrană.
au murit in urma impactului unui meteorit...

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-09T23:20:47+03:00
Din cauză că erau nişte animale foarte mari şi de aceea necesita şi o porţie de mâncare foarte ,foarte mare pentru a se menţine în viaţă Dacă ei nu mai aveau cu ce să se hrănească,îţi dai seama că nici multe zile nu mai aveau .
Aşadar,atunci când un meteorit a lovit Pământul acum 65 milioane de ani ,atât de multă otravă şi praf a fost aruncat în aer de încât Soarele nu se mai putea vedea.Pentru că Planetele nu pot supravieţui fără lumină,aşa nici animalele şi nici oamenii .
2014-06-09T23:20:47+03:00
Dinozaurii au disparut din cauza unui meteorit de marimea unui oras care a lovit planeta in urma cu 65 de milioane de ani. impactul a provocat aparitia unui nor urias de praf care a blocat lumina soarelui si astfel a fost frig si intuneric timp de cateva luni. odata cu disparitia plantelor au murit dinozaurii ierbivori si din aceasta cauza si dinozaurii carnivori ramanand fara hrana
Dinozaurii fiorosi precum Tiranozaurul, de exemplu, se hraneau cu alti dinozauri. Dacă sursa lor de hrana nu mai exista, atunci nici ei nu mai avea multe zile
mersi .