Răspunsuri

2014-06-09T23:07:37+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.

                                Ramas Bun , Doama Invatatoare  !
   
        Este ultima zi din clasa a IV-a. Doamna invatatoare soseste in clasa , cu o privire mai luminoasa ca altadata .In ochii ei zaresc bobite de roua izvorate din emotia clipelor  grele de despartire.Pe tabla este scris cu litere mari " Ramas  bun, doamna invatatoare!".
      Cateva  clipe de tacere domina peste intreaga clasa.
Dupa cateva minute,Vlad se  anunta ca doreste sa prezinte un desen mai deosebit.Scoate o plansa cu chipul unei domnite de voievozi,purtand pe cap o coronita.Este inconjurata  de douazeci  si patru de pitici,avand ,in loc de felinare,carti in forma unor faclii luminoase.In timp ce priveam cu totii imaginea, Vlad intervine:
   - Stiu ca aceasta zi este una deosebita pentru noi. Nu stiu daca prin cuvinte as fi reusit mai  bine sa-mi exprim recunostinta  ce v-o port pentru anii petrecuti impreuna.
Acest desen ne reprezinta pe noi toti.Dumneavoastra ne-ati daruit fiecare lumina calauzitoare  pe drumul ce-l vom avea de parcurs in viitor.Va multumim si va apreciem nespus.
    La auzul acestor cuvinte , noi incepe sa batem din palme.Alexandra iese apoi in fata si propune  un moment poetic dedicat ultimei zile  de scoala.
   Invatatoarea abia  isi stapaneste lacrimile.Toti simtim un nod in gat,iar bobitele de roua incep sa coboare si in ochii nostri.

18 3 18