Răspunsuri

2014-06-09T22:04:39+03:00

EU IN FIECARE VARA AM MAI MULTE PROIECTE PE CARE TREBUIE SA LE FINALIZEZ PANA LA SFARSITUL VACANTEI.

NICI VARA ACEASTA NU VA FII MAI PREJOS,ASA CA ACUM CATEVA ZILE M-AM GANDIT LA DIFERITE SUGESTII.

UN PROIECT TREBUIE BINE PLANIFICAT INAINTE DE A FII PUS IN PRACTICA.

EU M-AM GANDIT CA IN VARA ASTA EU IMPREUNA CU CATIVA COLEGI SI PRIETENII MEI SA MERGEM O LUNA LA MARE.


1 5 1
2014-06-09T23:32:52+03:00
Ce repede a trecut timpul! mai sunt doar 2 saptamani si se termina scoala.
deja mi-am facut planuri pentru vacanta. abia astept sa se termine anul scolar pentru a-mi pune in aplicare unul din planuri. vreau sa merg la munte intr-o cabana timp de o saptamana in care o sa-mi rencarc bateriile.o sa inspir aerul curat de munte imbibat cu aroma de brad si o sa desenez acele peisaje mirifice. rauletul ce curge chiar langa casa completeaza intreaga imagine de ansamblu susurand usor apa lui lovindu-se in pietricele.voi desena in creion toate tablorile pictate de Mama Natura care cu pensula sa magica a creat toate aceste frumuseti.
de asemenea, vreau sa vad cerul cum este zgariat de varfurile crete ale muntilor, sa vad cum norii isi cern podoaba pe crestele golase ca niste fulgi de puf. acele verzi incrustate cu rasina vor fi niste scaieti ce-si cauta locul in gradina cu flori a padurii.soarele-mi va mangaia obrajii dimineata trimitand raze gingase si jucause ce-mi vor bate in geam.
nu mai am rabdare sa pot sa-mi vad planul implinindu-se. numar zilele asteptandu-mi recompensa anului scolar greu ce va trece.