Răspunsuri

2014-06-09T18:04:41+03:00
2014-06-09T18:24:15+03:00
4x45=180min
3x15=45min
180+45=225min petrecute la scoala
225:60=3,75
adica petrece 3 ore si 45 min
Deci Stefan va iesi la ora 11 si 45 min.
1 5 1