Răspunsuri

2014-06-09T18:09:53+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
                                                      Livada Magica

Intr-o zi splendida de primavara, parintii mei au hotarat sa mergem in weekend la bunici. Mereu mi-a placut sa merg la ei fiindca acestia ma alinta mereu si  imi dau mereu ceva sanatos.
Ajunsi la ei, bunica ma ia de mana si mergem impreuna in livada ei. Atunci cand eram mica imi placea sa stau in bratele bunicii, in timp ce imi spunea povesti, iar eu sa o ascult cu mare atentie. Imi place sa observ cum toate fructele cresc in pomi si cum piticii de gradina se uita fix la mine. Acestia mereu mi-au dat senzatia ca ma urmaresc, dar si ca vor sa fim prieteni. Dar cel mai mult imi place sa cred ca acest loc este o ,,Livada Magica"
Tuturor prietenilor mei le-am povestit despre acest loc, iar toti au ramasi uimiti. Le-am spus cat de mirifica este ,,Livada Magica".

MULTUMIM,FOARTE FRUMOASA COMPUNEREA...!
Nu aveti pentru ce! Imi face placere sa redactez compuneri!