Un zgârie nor este o clădire foarte înaltă continu folosibila pana la cele mai înalte nivele ale sale .se considera ca ori ce clădire mau înaltă de o suta cinzeci de metri sau cinsute de picioare respectiv una care are cel Putin trei zeci de etaje este un zgârie nor (zgârie brânză hihihihi)
Scuze vroiam la alta întrebare da răspund
Epoca Bronzului este o perioadă din dezvoltarea civilizației, când cele mai avansate tehnologii de prelucrare a metalelor erau tehnicile de extragere a cuprului și staniului din minereul disponibil, și apoi crearea unui aliaj din aceste metale pentru a turna bronzul. Societatea neolitică se caracterizează prin economie de tip predominant agrar, practici funerare specifice și o religie bazată pe un cult al fecundității.
Ideea generală despre Epoca bronzului este aceea că se instalează cultele uraniene, solare. Ca argumente sunt folosite unele motive ornamentale, cosiderate a fi simboluri solare, care apar frecvent redate pe ceramică sau pe piesele din metal: cercurile concentrice, cercurile însoțite de raze.

Răspunsuri

2014-02-05T21:15:39+02:00
CARACTERISTICILE  EPOCII  BRONZULUI:
⇒SE  PUNEA  MULT  ACCENT  PE  PRELUCRAREA  METALELOR
⇒SCHIMBUL  DE  MARFA  SE  FACEA  PRIN  TROC
⇒ECONOMIA  SE  BAZA  PE  CRESTEREA  BOVINELOR
⇒ERA  IMPARTIT  PE  CATEGORII ALE  SOCIETATII