Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-09T16:42:42+03:00
Folosim proprietatea generală  \sqrt{a^2}=|a|=\left\{a\text{ , daca }a>0\atop -a\text{ , daca }a<0

Expresia se rescrie:

E=|2x-3|+|x-4|

E(-\sqrt{3})=\left|-2\sqrt{3}-3\right|+\left|-\sqrt{3}-4\right|=2\sqrt{3}+3+\sqrt{3}+4=3\sqrt{3}+7. \\  \\ E(\sqrt{3})=\left|2\sqrt{3}-3\right|+\left|\sqrt{3}-4\right|=2\sqrt{3}-3-\sqrt{3}+4=\sqrt{3}+1.

Iar apoi înlocuim și calculăm ce se cere.
Ahaaa....chiar uitasem ....multumesc mult!!!!!!!!!1