am nevoie de un discurs pentru finalizarea celr 8 clase . sa fie puti emotionant va rog.

2
Stimai profesori, dragi colegi
Dati-mi voie,va rog in numele clasei a viii-a sa impartasesc ultimile expresii asupra a tot ceea ce am trăit în aceti 8 ani de scoală.Stim că nu ne vom mai întâlni niciodată cu aceste clipe minunate, dar ne vom aminti întotdeauna de scoala noastră, de colegii notri de cadrele didactice care ne-au călăuzit drumul.Cum să nu ne amintim de toate năzbâtiile noastre? Cum sa uităm de primanotă rea sau... poate... prima privire mai "specială" din partea unui coleg sau a unei colege.Cum să uităm de
doamna invatatoare
sau de prima ceartăprimită de la domnul diriginte? Acum tim că dascălii nostri nu ne-au vrut

decât binele, acum înelegem că aceti ani au fost frumoi
frumosi*

Răspunsuri

2014-06-09T15:44:12+03:00
In acesti ani am invatat multe de la acesti oameni... am invatat ce e bine si rau.. de acum ne vom desparti si vom privi in viitor.. se va deschide un nou drum pentru noi. cu toti ne amintim prima zi de scoala. priveam uimiti banca unde vom sta si abecedarul. doamne invatatoare a deveni o a 2 mama pentru noi.. cu timpul am terminat si ne-am despartit de ea. am cunoscut  o alta familie si o alta mama. adica pe voi!! lacrimile care curg acum innauntrul meu sunt ale mele si ale dvs dragi profesori. va multumim pentru calmitatea si umorul dvs.. va multumim!!!

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-09T15:44:46+03:00
Dragii mei colegi, stimaţi profesori,

Ne-am întâlnit în acest cadru festiv pentru a mai simţi bucuria de a fi împreună şi de a ne împărtăşi sentimentele, pentru a încerca să mai învăţăm ceva unii de la alţii, înainte a porni fiecare într-o nouă încercare - liceul. 
Una din prezenţele deosebite, care ne-au marcat şi luminat drumul copilăriei şi care ne-a arătat calea spre maturizare sunteţi dumneavoastră, doamnă profesoară/domnule profesor/diriginte/diriginta (si spui numele). 
Aţi avut suficientă sinceritate şi tărie sufletească pentru a ne ţine pe drumul cel drept, lucru foarte dificil ţinând cont de zburdălniciile noastre, mai mult sau mai puţin amuzante, aţi avut grijă şi înţelegere, umor şi căldură sufletească. 
Acum, în acest moment al despărţirii, simţim nevoia de a vă mulţumi pentru toate eforturile, toată energia şi toată dragostea pe care ni le-aţi dăruit.

Sperăm că bucuria clipelor trăite împreună şi tristeţea efemeră a despărţirii să ne rămână tuturor în suflet…

Şi dumneavoastră stimaţi profesori şi noi, elevii dumneavoastră, ştim că această despărţire nu este ultimul act al unei piese, ci doar primul. 
Căci noi păşim în viaţă, cu bucurii şi cu mai puţină frică, întăriţi şi poate mai pregătiţi pentru ce va urma, datorită faptului că v-am cunoscut, mai mult şi mai mult, în fiecare oră petrecută împreună. 
Va multumim pentru tot, cu drag, clasa a VIII-a
Sper ca te-am ajutat

2 5 2