Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-09T17:03:03+03:00
V=d/t⇒d=vt
vmotociclist=72*1000/3600=20 m/s
v masina=90*1000/3600=25 m/s
t=20*60=1200 sec
dmotociclist=20*1200=24000 m=24 km
dmasina=25*1200=30000 m=30 km
2 5 2