Realizeaza o compunere cu titlul Cautam o frunza , in care sa prezinti idealurile unui adolescent si si conditia lui vulnerabila. Vei folosi cel putin doua moduri de expunere si toate figurile de stil studiate .

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-05T12:43:28+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
        Cautam o frunza

Ma plimbam prin parc.Totul in jurul meu devenise aramiu ,iar pe jos se formase un covor din frunzele copacilor care cazusera.Cautam cu privirea o frunza care sa-mi atraga atentia.Am gasit-o,am ridicat-o si mi-ai imaginat evolutia ei.M-am gandit ca frunza are viata.Se naste,creste si moare.M-am gandit ca acelasi lucru se intampla si cu noi,oamenii.M-am asezat pe o banca si m-am gandit la perioada de adolescenta.Eu cred ca adolescenta este perioada cea mai complicata si plina de incercari din viata unui om.Brusc corpul copiilor se maturizeaza,iar fetele devin mai putin copilaresti.Facem diferenta mult mai usor intre bine si rau.Anturajul ne poate influenta in mod pozitiv sau negativ.


Sper ca te-am ajutat,daca mai trebuie complectezi tu :)