Răspunsuri

2014-02-05T11:58:43+02:00
Ecuatia devine 
 \frac{18}{5} x - 2x =  \frac{9}{4}  - 1 =>  \frac{18}5} x -  \frac{10}{5}x =  \frac{5}{4}
x =  \frac{5}{4} :  \frac{8}{5} => x =  \frac{5}{4}  *  \frac{5}{8} => x =  \frac{25}{32}
Cel mai inteligent răspuns!
  • Utilizator Brainly
2014-02-05T12:06:42+02:00
  
(3*5+3)/5*x +1=2x+9/4
18/5x -2x=9/4-1
18/5x-10/5x=9/4-4/4
8/5x=5/4
x=5/4*5/8
x=25/32
dar rezultatul in culegere este 7
Poate te uiti la alt rezultat
este 7
Este gresit, ca si mie mi-a dat rezultatul tot 25/32
ok