Răspunsuri

2014-06-09T11:57:25+03:00
Ramas bun, doamna invatatoareAcestea sunt cuvintele spuse de mine: “Ramas bun, doamna invatatoare!”.In toti acesti ani,care au trecut ca o pasare in zbor,dumneavoastra ne-ati invatat tot ce stim.
Zilele bune sau rele,vremea calda sau rece,toate ne-au adus la un singur drum: Calea despartirii.
Noi plecam in clasa a cincea,iar dumneavoastra veti ajuta alti elevi,care vor fi clasa intai,sa descopere si sa rezolve bogatiile stiintei,calculele matematicii si taina cititului si a invatatului,nu ca si colegul meu,Paul.
Dar fara grija,pentru ca mai este o luna pana la despartire!In timpul ramas vom merge in excursie,vom tine minunatul banchet,iar ultima zi va fi cea care ne va aminti de clipele si orele petrecute la scoala,si de olimpiada de matematica;care a fost o bucurie pentru dumneavoastra,pentru parinti,dar mai ales pentru mine,Bogdan si Rares,deoarece am ocupat primele trei locuri,fiind din Ilba,in ordinea spusa mai devreme.
Acum ca am spus tot,vreau sa va urez vacanta placuta si “Ramas bun,doamna invatatoare!”.

1 5 1
2014-06-09T13:04:02+03:00
ramas bun doamna profesoara ,pentru mine ati fost cineva important in viata.m-ati invatat sa trec peste toate obstacolele, m-ati sustinut asa cum ar face orice parinte .Si acum imi pare rau ca ne despartim dar asa este viata trecatoare eu voi merge la liceu apoi la o facultate si imi voi gasi o meserie demna de mine .cu mare drag .........

1 5 1