Răspunsuri

2014-06-09T11:13:46+03:00
17 g= 17*10^2=1700 cg
8,5l=8,5*10^3=8500 ml
2600dag=2600/10^2=26 kg
34kl=34*10^2=3400 dal
2. a ) 348 g -126 g +16 g=238 g=2380 dg
    b ) 4,5 g - 0,28 g + 0,004 g = 4,224 g=42,24 dg
3. 3*3,5=10,5 costa ciocolatele
    2*1,9=3,8 costa guma
   10,5+3,8=14,3 lei costa in total
   50-14,3=25,7 primeste rest
6. Luam din clasa pe cei care isi sarbatoresc ziua de nastere luni, marti...duminica , sunt 7 elevi. Selectam apoi pe ceilalti 7 care isi sarbatoresc ziua de nastere luni, marti....duminica, in total sunt 14 elevi . Luam iar pe urmatorii 7 care isi sarbatoresc ziua luni, marti....duminica. Sunt 21 de elevi pana acum din care 3 isi sarbatoresc ziua in aceeasi zi a saptamanii. Urmatorul, al 22-lea sigur isi va sarbatori ziua intr-una din cele 7 zile ale saptamanii, prin urmare 4 elevi vor sarbatori ziua in aceeasi zi a saptamanii.


;)
Imparti 125 la 0,02 si vei obtine 6250 de s , timpul in care se umple rezervorul
adica 2h si 50 de s
Oooo,merci,esti foarte explicita,bravo! Multumesc! :)N
cu placere :)
Cel mai inteligent răspuns!
2014-06-09T11:26:07+03:00
1.. a) 1700cg.. b)26kg.. c)8500ml.. d)3400dal
2)a) 3480dg-1260dg+160dg=2380dg
b) 45dg-2.8dg+0.04dg=42.24dg
3) 3*3.5+2*1.9=10.5+3.8=14.3
50-14.3=35.7 lei primeste inapoi de la casa.
4) a) 750 l+ 3470 l + 25.6l = 4245.6l
b)324.4+185-84.6=424.8 ml
c) 150+230-84=296 kg
d)1805-1765+124=164 dg
6) O saptamana are 7 zile..
 Daca impartim 22 la 7 da catul 3 si restul 1.. Asta inseamna ca in fiecare zi a saptamanii 3 elevi isi serbeaza ziua de nastere.. Ramane 1 elev care in orice zi ar avea aniversarea, in acea zi vor fi 4 elevi ce isi vor serba ziua.
5) v=l³=5³=125m³=125000litri... 20 l/s...Rezervorul se va umple in 6250 secunde= 1 ora 44 minute si 10 secunde.